Skip to main content

Crockpot met timer

Crockpot met timer

Welke Crockpotten hebben een ingebouwde timer?

Tegenwoordig kun je slowcooken zonder toezicht te houden! Dankzij de geweldige timer van de Crockpot. Deze handige optie is nuttig voor langdurig bereiden van uw gerecht. De ingebouwde timer in de slowcooker zorgt ervoor dat je rustig weg kan gaan zonder toezicht houden bij de slowcooker. Je kunt de duur van de kooktijd bepalen. Verder heeft de meeste slowcookers een beveiligingssysteem waardoor het automatisch uitschakelt bij meer dan 8 uur sommige zelfs na 24 uur. Lees de handleiding goed vooraleer je begint met uw tijden in te stellen. Onderstaande slowcookers hebben een ingebouwde timer. Voor meer slowcookers met een timer, klik hier.Crock Pot CR061
Crock Pot CR060
Crock Pot CR066
Crock Pot CR027X
Crock Pot CR052
Onze keuze Crock Pot CR026X

Welke slowcookers hebben een timer?

De meeste slowcookers hebben een LOW en een HIGH stand, dit is typisch aan een echte slowcooker of Crockpot. Toch ontbreekt bij een groot aantal slowcookers een timer en juist daarom hebben we hier een volledige lijst neergezet met slowcookers die over een timer beschikken zodat jij zeker niet de verkeerde slowcooker in huis haalt.

Overzicht slowcookers met timer:

Turbotronic SC-100
MorphyRichards Slow Cooker Zwart
Westinghouse WKSC65
Tefal All-in-One CY505E
Multifunctioneel Crock Pot CR024
Crock Pot CR027X
Crock Pot CR052
Onze keuze Crock Pot CR026X
Tristar VS-3920
Meest populair Crock-Pot CR507
Russell Hobbs 21850-56
Crock Pot CR605

Als je graag nog meer opties wilt ga dan zeker naar onze Homepagina, hier vind je de beste slowcookers van het moment, alle informatie en specificaties en de meest gestelde vragen i.v.m. slowcookers. Slowcookertest.nl is de grootste Slowcooker website van België en Nederland.
Geen reacties gevonden


Heeft u een vraag of een mening over dit artikel? Deel het met ons!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *