WEBSITE WORDT VERNIEUWD!!! Sorry voor het ongemak

Crockpot met timer

Crockpot met timer

Welke Crockpotten hebben een ingebouwde timer?

Tegenwoordig kun je slowcooken zonder toezicht te houden! Dankzij de geweldige timer van de Crockpot. Deze handige optie is nuttig voor langdurig bereiden van uw gerecht. De ingebouwde timer in de slowcooker zorgt ervoor dat je rustig weg kan gaan zonder toezicht houden bij de slowcooker. Je kunt de duur van de kooktijd bepalen. Verder heeft de meeste slowcookers een beveiligingssysteem waardoor het automatisch uitschakelt bij meer dan 8 uur sommige zelfs na 24 uur. Lees de handleiding goed vooraleer je begint met uw tijden in te stellen. Onderstaande slowcookers hebben een ingebouwde timer. Voor meer slowcookers met een timer, klik hier.[produkte orderby=”date” order=”desc” include=”1041,1032,1029,445,442,439″ exclude=”” layout=”list” review=”false” price_compare=”false” detail_button=”true” buy_button=”true” details_fields=”true” details_tax=”true” reduced=”false” align=”left” slider=”false”]

Welke slowcookers hebben een timer?

De meeste slowcookers hebben een LOW en een HIGH stand, dit is typisch aan een echte slowcooker of Crockpot. Toch ontbreekt bij een groot aantal slowcookers een timer en juist daarom hebben we hier een volledige lijst neergezet met slowcookers die over een timer beschikken zodat jij zeker niet de verkeerde slowcooker in huis haalt.

Overzicht slowcookers met timer:

[produkte orderby=”date” order=”desc” include=”497,463,460,456,451,445,442,439,60,58,56,54,52,50,48,44,42″ exclude=”” layout=”list” review=”false” price_compare=”false” detail_button=”true” buy_button=”true” details_fields=”true” details_tax=”true” reduced=”false” align=”left” slider=”false”]

Als je graag nog meer opties wilt ga dan zeker naar onze Homepagina, hier vind je de beste slowcookers van het moment, alle informatie en specificaties en de meest gestelde vragen i.v.m. slowcookers. Slowcookertest.nl is de grootste Slowcooker website van België en Nederland.


Product Expert bij

Productarchives.net is het team verantwoordelijk voor slowcookertest.nl, Ons doel? De beste koopgidsen maken met "betrouwbare echte reviews" zodat mensen beter kunnen over gaan tot een aankoop.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

WEBSITE WORDT VERNIEUWD!!!
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0