WEBSITE WORDT VERNIEUWD!!! Sorry voor het ongemak

Paleo Slowcooker

Paleo Slowcooker

[toc]

Paleo en slowcooking: De ideale combinatie

De slowcooker is de ideale tool om Het Paleo dieet in te maken. Een slowcooker is eigenlijk gewoon een stoofpot waar je gerechten lang in laat door sudderen zodat ze veel malser worden maar ook sterker van smaak. Een typisch voorbeeld hiervan is pulled pork en pulled chicken. Dit is eigenlijk ook een paleo gerecht. Juist moet je dan wel zeker zijn dat je de ingrediënten schrapt die suiker bevatten zoals ketchup en ketjap. (Zoete sojasaus).
Paleo is eigenlijk een een levenswijze waar je enkel het voedsel eet dat de mensen duizenden jaren geleden aten. Paleo is een echt oertijd dieet. Je eet dus enkel natuurlijk onbewerkte ingrediënten zoals groenten, vlees, vis, eieren, fruit, noten en zaden. Bewerkt voedsel, suiker, zout vermijden we als de pest maar ook granen en melkproducten staan niet in de planning als je een stikt paleo dieet volgt.

INFO: Je eet eigenlijk alleen wat de mens duizenden jaren geleden at. Het principe van Paleo gaat ervan uit dat het lichaam van de mens eigenlijk gemaakt is om te overleven op enkel deze natuurlijke voeding. Alles wat men beschouwt als “moderne voeding” laten we weg.

Brood, koeken, suiker, frisdranken, melk, chips, frieten eigenlijk kan je stellen dat tegenwoordig veel voeding wat je in de winkel terug vindt eigenlijk niet meer natuurlijk is en dus ook niet zo gezond. En juist dat probleem pakken we aan met de Paleo levensstijl. Voor meer info over de Paleo levenstijl neem dan zeker een kijkje op https://www.eetpaleo.nl/wat-is-paleo dit is een website met alle informatie maar ook recepten, kookboeken en vooral mooie foto’s en andere interessante artikelen die je helpen om een de gezond te leven. Als je graag een kookboek wilt over Paleo bekijk dan zeker eens de populaire Paleo Slowcooker kookboeken:

Populaire Paleo Slowcooker kookboeken:

[produkte orderby=”date” order=”desc” include=”4356,4353,4349,4344,4339″ exclude=”” layout=”list” review=”false” price_compare=”false” detail_button=”true” buy_button=”true” details_fields=”true” details_tax=”true” reduced=”false” align=”left” slider=”false”]Paleo Slow CookingProduct Expert bij

Productarchives.net is het team verantwoordelijk voor slowcookertest.nl, Ons doel? De beste koopgidsen maken met "betrouwbare echte reviews" zodat mensen beter kunnen over gaan tot een aankoop.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

WEBSITE WORDT VERNIEUWD!!!
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0