Pastasaus slowcooker
Overzicht
Pastasaus maken in de slowcooker
Een heerlijke pastasaus in de slowcooker is de nieuwe methode om spaghettisaus te maken. In plaats van de pastasaus in een kookpot te laten sudderen gebruik je in dit nieuw recept een slowcooker voor je pastasaus. Vorig jaar ben ik bij een vriend blijven logeren en de pastasaus die ze daar gemaakt hadden was zo lekker dat ik zojuist het recept heb gevraagd om te delen op onze website.
Het recept is een simpele pastasaus voor de slowcooker zonder te veel extra dingen toegevoegd. Vanuit dit lekker pastasaus slowcooker recept kan je zelf bepalen om dingen erbij te voegen. Wil je graag wortelen, champignons of andere groeten erbij voegen, ga gerust je gang. Je kan zelfs het rundergehakt met kip vervangen als je dat liever hebt. Hieronder een Engels filmpje met het recept Spagetti saus in de slowcooker / Crockpot.
Ingrediënten
- 2 grote uien
- 2 blikken gezeefde tomaten
- 1 kilo rundergehakt
- 2 glazen water
- 1 potje tomatenpuree
- 2 el gedroogde peterselie
- spaghetti kruiden
- Peper
Bereiding: 30 MINUTEN IN KOOKPOT > 4 UUR HIGH
- Pakt de 2 grote uien schil en snijdt ze in stukjes.
- Zet de kookpot op een middelhoog vuur, 4 el olijf olie erin en bak de uitjes aan.
- Doe het gehakt in de pot en bak het goed aan. Verdeel het gehakt met een houten lepel.
- 2 el spaghetti kruiden boven op het gehakt.
- Doe het blikje tomatenpuree in de pot
- Voeg de 2 blikken gezeefde tomaten erbij.
- Zet je slowcooker aan op stand High.
- Alles van de pot naar de slowcooker.
- 2 glazen erbij Water
- Voeg 2 el gedroogde peterselie toe.
- Peper toevoegen naar smaak
Geen reacties gevonden