WEBSITE WORDT VERNIEUWD!!! Sorry voor het ongemak

Slowcooker Vis

hoe maak ik vis in de slowcooker

[toc]

Kan je vis maken in de slowcooker?

Dit is een vraag die we veel zijn voorbij komen op onze website. Om direct duidelijkheid te scheppen het is mogelijk om vis zoals zalm of kabeljauw te maken in de slowcooker. Echter zijn er een paar maatregelen die je moeten nemen anders gaat je vis volledig uit elkaar vallen. Hieronder de juiste manieren om vis te maken in de slowcooker.

  • Je gebruikt aluminiumfolie en legt hierin de vis. Ga naar zalm maken in de slowcooker voor meer info en de juiste werkwijze.
  • Je voegt de vis het laatste half uur van de kooktijd toe in je slowcooker.




Vis voegen we dus best toe op het laatste van de bereiding. Omdat vis snel gaar kookt is het niet aanbevolen om 8 uur low je vis te koken in de slowcooker. Je vis zal vervlokken oftewel volledig uit elkaar vallen. En juist om die reden voegen we het pas op het einde van de bereiding toe in de slowcooker.

Dan kan je ook gewoon aluminiumfolie gebruiken het werkt een beetje zoals een oven. Je legt bijvoorbeeld limoenen in samen met een beetje water in de aluminium folie en bakt hierin de vis.

TIP: Laat de vis altijd eerst op kamertemperatuur komen dus gebruik geen diepgevroren vis in de slowcooker anders gaat de temperatuur veel te traag op gang komen. En het is zeker afgeraden om bevroren vis op het einde van de kooktijd toe te voegen.

Onaangename geur van de vis

Dan zijn er ook nog enkele nadelen de geur tijdens het slowcooken van vis kan niet zo aangenaam zijn. Besprenkel de vis in met citroensoep of limoensap. Je kan ook wijn gebruiken of een beetje melk om de geur te absorberen.

Tot slot is er een natuurlijke manier je kan de vis 1 nacht laten weken in een kom met zoutwater. Doe het in de koelkast en bedek met plasticfolie. Na een nacht weken is de onaangename geur veel minder.



[produkte orderby=”date” order=”desc” include=”3006,1032,439,54″ exclude=”” layout=”list” review=”false” price_compare=”false” detail_button=”true” buy_button=”true” details_fields=”true” details_tax=”true” reduced=”false” align=”left” slider=”false”]

vis slowcooker



Bron: https://cfishct.com/blog/cook-fish-in-a-crock-pot/

Product Expert bij

Productarchives.net is het team verantwoordelijk voor slowcookertest.nl, Ons doel? De beste koopgidsen maken met "betrouwbare echte reviews" zodat mensen beter kunnen over gaan tot een aankoop.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

WEBSITE WORDT VERNIEUWD!!!
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0