Stoofperen slowcooker
Overzicht
Stoofperen in de slowcooker bereiden
De lekkerste stoofperen bereid je nu eenmaal in een slowcooker. Laat de peren lekker lang sudderen zodat alle smaken behouden blijven. Een slowcooker is juist daarvoor gemaakt, de naam verklapt het ‘slow cooken’ is gewoon langzaam koken. Ideaal voor stoofpotten en andere gerechten. Stoofperen in de Crockpot is een ideaal gerecht voor in de winter. Lekker warm zoet met kaneel vol smaak en je kan de stoofperen bij vele soorten vlees serveren. Heerlijk stoofperen met kaneel en basterdsuiker.
Het onderstaande recept is voor 6 – 8 personen.
Ingrediënten:
- 2 kilo stoofperen
- 1 halve liter appelsap (100% puur sap)
- 3 kaneelstokjes
- 8 kruidnagels
- 2 laurierblaadjes
- 1 el basterdsuiker
Voorbereiding: tijd 15 minuten
- Schil de stoofperen en snij ze in 4
Bereiding in de slowcooker: 6 uur op stand LOW
- Doe de stoofperen in de slowcooker en zet op stand LOW 6 uur.
- Giet het appelsap er bij
- Voeg alle ingrediënten erbij.
- Als alles klaar is kan je het resterende sap met maïzena binden zodat je een dikkere jus hebt.
- Je bent nu klaar om te serveren.
Bekijk onze slowcooker top 10 voor de beste modellen.
Geen reacties gevonden