WEBSITE WORDT VERNIEUWD!!! Sorry voor het ongemak

MOA SC65D

Toevoegen aan vergelijken

MOA SC65D met timer – Review Test

Een slowcooker is voor veel ingrediënten en gerechten geschikt. Het enige dat je even in de gaten moet houden, is de bereidingstijd van alle aparte voedingswaren. Vlees heeft nu eenmaal langer nodig dan groenten, maar dat is niet anders in een pan. Een slowcooker is uitermate geschikt om vlees in te laten sudderen. Snij een aantal sukadelappen in stukjes, voeg er wat fijngesneden ui en wortels aan toe en giet er een flesje bruin bier en wat extra water in. Stop alles in de slowcooker en na een aantal uur heb je het meest malse draadjesvlees dat je je maar kunt wensen.

Een extra handigheidje van de slowcooker SC65D van RVS van het merk MOA is de aanwezigheid van een timer. Met de timer is het eenvoudig in te stellen wanneer de slowcooker moet beginnen met werken. Hiermee wordt het mogelijk om alles in de ochtend in de pan te doen om na thuiskomst van je werk gelijk aan tafel te kunnen. Op het digitale display zie je snel en eenvoudig alle instellingen.

Zowel de binnenpan, met een inhoud van 6,5 liter, als het doorzichtige deksel gemaakt van Fehard veiligheidsglas van de slowcooker SC65D zijn vaatwasser bestendig. Zet ze in de vaatwasser en voor je het weet is de slowcooker weer helemaal schoon en klaar om je te helpen bij het bereiden van de meest uiteenlopende gerechten en ingrediënten. Door alles op een lage temperatuur gaar te stomen, blijven veel van de voedingsstoffen aanwezig en heb je geen olie nodig voor de bereiding.

Voordelen:

  • Goede prijs/ kwaliteit
  • Keramische binnenpan
  • Deksel van veiligheidsglas
  • Timer
  • Groot inhoud
  • Handleiding
  • Onderdelen vaatwasser bestendig

Nadelen:

  • Momenteel geen

Waarom een Budget slowcooker?

Budget: De eerste logische keuze voor een budget slowcooker is dat van zijn budget natuurlijk. En met budget bedoelen we, een zeer betaalbaar budget! Budget is voor de gebruiker die gewoon een slowcooker nodig heeft zolang het maar werkt! Geen toeters en bellen maar gewoon waarvoor het dient.

MOA slowcooker

MOA laat zien dat design in je huis voor iedereen mogelijk is. Onze ruime collectie bestaat uit meerdere stijlvolle, hippe en trendy producten die met zorg zijn ontwikkeld en een hoogwaardige kwaliteit hebben. We streven naar duurzaamheid, functionaliteit en gebruiksgemak van onze artikelen. En dat onze artikelen voor een breed publiek betaalbaar zijn, zodat iedereen onze producten kan ervaren. Met MOA geniet je in de woonkamer, keuken en buiten.


Conclusie

Deze MOA SC65D doet het prima en het eten is smaakvol. Daarbij is het nog lekkerder, sappiger en vooral zeer smaakvoller dan bij het normale bak en kookproces. Helemaal tevreden met deze slowcooker. Je krijgt er ook nog een receptenboekje bij.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “MOA SC65D”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WEBSITE WORDT VERNIEUWD!!!
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0