Schil alle groenten snij alles groenten in kleine stukjes.
Verhit een koekenpan en bak de hamblokjes 5 minuten in boter.
Voeg nu de ui en knoflook toe in de pan. Bak ze nog 2 minuten verder en schep dan alles over in de slowcooker.
Maak de 100 ml groentebouillon in de koekenpan en schenk deze daarna ook over in de slowcooker.
Doe alle ingrediënten in de slowcooker behalve de rijst en eieren.
Zet de slowcooker 4 uur op HIGH.
Voeg de laatste 20 minuten de 3 zakjes rijst bij in de slowcooker, en los van het zakje.
Roer nu alles goed door elkaar en laat nog 20 minuten verder koken.
Het is tijd om nu nog snel de spiegeleieren te maken voor elke portie, dus 1 spiegelei per persoon. Deze serveer je mee op het bordt nadat de nasi goreng al geserveerd is.
Tijd om te serveren, en ervaar de sterke kruidenmix door het traag koken in een slowcooker.