Skip to main content

WMF Multicooker LONO

(4.5 van de 5 sterren van 8 Reviews)
Inhoud6  Liter
Programma's8
Slowcooker functieJa
Uitneembare binnenpanJa
WarmhoudfunctieJa
VaatwasmachinebestendigJa

De Multi Cooker 8-in-1 heeft een inhoud van 4 liter, genoeg om je gezin lekkere maaltijden bereiden! Met de warmhoudfunctie kan voedsel in de pan blijven staan ​​voor als je later weer trek krijgt. Afhankelijk van wat je aan het bereiden bent, kun je gebruik maken van de flexibele kookpot of de stoommand met standaard. Bijzonder praktisch is de handige maatbeker voor het nauwkeurig afmeten van ingrediënten. Alle verwijderbare onderdelen kunnen na gebruik in de vaatwasser worden gereinigd.

[ Scroll naar onder voor de volledige review ]


Beoordeling

92.5%

"Kook en bak bijna alles erin, een mooi voldoende inhoud."

Duurzaamheid
88%
Goed
Design
94%
Mooie uitvoering
Kookresultaat
95%
Goede resultaten
Gebruikersbeoordeling
95%
Positieve beoordelingen
Gebruiksgemak
93%
Tijdbesparend en zeer efficiënt
Prijs / Prestaties
90%
Juiste verhouding

WMF Multicooker LONO – Review Test

WMF presenteert de Lono Multi Cooker 8-in-1. De culinaire multicooker voor het hele gezin. Of je nu een amateurkok bent, een voedingsbewust gezin, een fijnproever met beperkte ruimte of gewoon een kookliefhebber met een voorliefde voor alles-in-één apparaten. De WMF Lono Multicooker is een multitasking-genie. Met acht verschillende programma’s, waaronder koken, braden en stomen, gaat de allrounder (bijna) elke culinaire uitdaging aan. En dankzij het tijdloze design in mat Cromargan is dit strakke apparaat ongelooflijk flexibel (niet alleen in figuurlijke zin). Er is geen traditionele kookplaat nodig en u heeft alleen elektriciteit nodig. Dat maakt de Lono Multi Cooker 8-in-1 een energiebesparend en flexibel multifunctioneel talent, waar je ook gaat!

Voordelen:

  • LED-display
  • Draai-drukknop
  • Automatische warmhoudfunctie
  • Uitgestelde startfunctie
  • Antiaanbaklaag
  • Uitneembare kookpot
  • Vaatwasmachinebestendig onderdelen
  • Ideaal voor peulvruchten en rijst
  • Gebruiksaanwijzing

Nadelen:

  • Instructies vrij ingewikkeld
  • Groot formaat voor sommigen

Het merk WMF

WMF zet al meer dan 160 jaar maatstaven met zijn innovaties. Ook binnen de markt is het een belangrijke inspiratiebron. De producten, het uitzonderlijke design, de perfecte functionaliteit en de hoogste kwaliteit wekken de honger naar heerlijke culinaire ervaringen. Van het bereiden van ingrediënten met keukenmessen met nauwkeurige snijprestaties en koken met innovatief kookgerei tot dineren met stijlvol bestek, karaffen en tafelaccessoires, producten van het merk WMF transformeren al deze momenten in iets bijzonders. WMF is een merk binnen de WMF Group met hoofdkantoor in Geislingen an der Steige, dat sinds eind 2016 deel uitmaakt van het Franse Groupe SEB-consortium.

Bron: WMF multicooker


Conclusie

De pot ziet er kwalitatief zeer hoogwaardig uit en heeft daardoor een behoorlijk gewicht. Ook het stoominzetstuk is niet van kunststof, zoals bij andere apparaten wel het geval is. Op het eerste gezicht was de bediening wat gecompliceerder, omdat hier verschillende symbolen worden gebruikt en niet alles op het eerste gezicht vanzelfsprekend is. Met behulp van de gebruiksaanwijzing kwam je er echter relatief snel achter hoe het apparaat werkt. Voor informatie over recepten kun je hier bij ons terecht, klik hier.

multicooker dataVermogen: 1100 watt
Breedte: 31,3 cm
Hoogte: 33,2 cm
Diepte: 37,2 cm
Gewicht: 6,3 kg
Kleur; Zwart
Materiaal; Kunststof
Conventioneel koken: Nee
Stoomkoken: Ja
Opwarmfunctie: Ja
Kookfunctie: Ja
Warmhoudfunctie: Ja
Warmhoudfunctie tijd: 6 uur
Kom materiaal: Roestvrij staal
Rijst koken: Ja
Snel koken: Ja

Nog geen recensies


Heeft u een beoordeling of vraag over dit product? Deel het met ons!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *