Skip to main content

Wat is een Crockpot?

Wat is een crockpot?

Wat is de werking van een crockpot?

Een Crockpot ook wel slowcooker genoemd is een elektrisch kookapparaat om uw eten te sudderen op een lagere temperatuur dan traditioneel koken, braden en bakken. Zonder toezicht koken is mogelijk door de lage temperatuur en de beveiligde Crockpot, meer nog een Crock Pot is uitgevonden met de gedachte in het achterhoofd dat je iets anders kunt gaan doen terwijl het eten gaar wordt in de Crockpot.

Verder is de Crock-pot een Amerikaans merk vandaar de synoniem van de slowcooker. De meeste populaire gerechten die in een Crock-pot gekookt worden zijn, stoofvlees, soep, goulash, stoofschotels, sauzen, dranken en soms zelfs desserts, brood en cacao. Het apparaat is beveiligd en gemaakt om lange uren achter elkaar door te sudderen.Tenslotte voeg je nauwelijks vet of olie toe aan je gerecht, perfect voor die graag minder vet in de gerechten wilt. Voor meer info over de werking bekijk onze Homepagina, hier bespreken we letterlijk alle specificaties en de werking van een Crockpot.

Je bent hier op de juiste website terechtgekomen als je meer informatie over Crockpotten wilt. Dit is het referentiepunt voor slowcookers!

Crock Pot CRR6039
Crock Pot CR030
Crock Pot CR066
Crock Pot CSC046X-01
Crock Pot CR027X
Onze keuze Crock Pot CR026X

Geen reacties gevonden


Heeft u een vraag of een mening over dit artikel? Deel het met ons!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *